Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - همزمان با افزوده شدن کارت‌هاي بانک ملي به اپليکشين «صاپ» بانک صادرات ايران، بيشترين حجم پذيرش کارت‌هاي شبکه بانکي به عنوان کارت مبدأ، از طريق اين اپليکيشن انجام مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، با پيوستن بانک ملي به مجموع بانک‌هاي صادرات ايران، تجارت، ملت، آينده، دي، سينا، اقتصاد نوين و ايران زمين، تعداد بانک‌هايي که کارت‌هاي آنها مي تواند در «صاپ» به عنوان کارت مبدأ مورد پذيرش قرار گيرد، به ٩ بانک رسيد و به اين ترتيب اپليکيشن «صاپ» بيشترين حجم پذيرش کارت‌هاي شبکه بانکي را در بين برنامه‌هاي ارائه‌دهنده خدمات پرداخت موبايلي در سطح کشور به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابراين گزارش، حضور دارندگان کارت‌هاي بانک ملي ايران با ٥٢ ميليون کارت، در اين ميان نقش تاثيرگذاري در گسترده‌تر کردن پهنه خدمات پرداخت «صاپ» خواهد داشت.
مشتريان و عموم هموطنان در استفاده از خدمات پرکاربرد مبتني‌ بر کارت، کافي است با مراجعه به سايت بانک صادرات ايران به نشاني: www.bsi.ir ، آخرين نسخه نرم‌افزار براي هر دو سيستم عامل Android و iOS را بر روي تلفن‌هاي همراه هوشمند و تبلت دريافت، نصب و به راحتي با عضويت و ثبت نام در سامانه، از خدمات آن بهره‌‎مند شوند.
اين سامانه اولين اپليکيشن ارائه‌دهنده خدمات کارت به کارت از مبدأ بانک صادرات ايران (بعد از موبايل بانک) به ساير بانک‌ها است و تنها سامانه‌اي است که صدور آنلاين بيمه‌نامه به‌صورت مستقيم را ارائه مي‌کند. عمليات فعال‌سازي سامانه به راحتي و بدون نياز به مراجعه و فعال‌سازي توسط شعبه بوده و صرفاً از طريق درج شماره تلفن همراه توسط مشتري و ارسال کد فعال‌سازي پيامکي به وي، فعال مي‌شود و تنها با داشتن رمز دوم کارت بانکي مي‌توان فعاليت‌هاي مالي را بدون نياز به مراجعه به شعب از طريق سامانه‌اي امن با کاربري آسان انجام داد.
انتقال وجه کارت به کارت از مبدأ بانک‌هاي عضو شتاب، خريد شارژ آنلاين/ بسته اينترنتي، فروش شارژ به صورت درون‌بانکي، پرداخت به حساب سازمان‌هاي خيريه و نيکوکاري، پرداخت قبوض، پرداخت قبض موبايل به صورت مستقيم، پرداخت قبوض سازماني، خريد بيمه‌نامه آنلاين، گردش حساب، امکان ثبت و نگهداري تراکنش‌هاي پرکاربرد در ليست محبوب من، رويت گزارش تراکنش‌ها و مديريت پروفايل مشتري از طريق منوي تنظيمات، مهمترين خدمات ارائه شده از طريق اپليکيشن «صاپ» است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر افزود: اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق با ابلاغیه وزیر نیرو در حال انجام است به طوری که حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع ماهانه تا ٢ هزار میلیارد تومان و به صورت هفتگی شارژ خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در سال جاری از طریق بورس بخش مهمی از بدهی‌های صنعت برق پرداخت شود، خاطرنشان کرد: در گذشته مشترکان بالای ٥ مگاوات ملزم به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس بودند و در سال گذشته هم الزام خرید برق مورد نیاز از بورس به مشترکان بالای یک مگاوات ابلاغ و در مجموع سال گذشته ٣ تراوات ساعت برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شد.

وی هدف گذاری انجام شده برای تأمین برق مورد نیاز از بورس را در برنامه هفتم توسعه تا ٦٠ درصد مجموع برق کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس هدف گذاری مقرر شده که ٢١٠ تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شود به طوری که در سال اول برنامه هفتم تا ٣٠ درصد و در سال پایانی این میزان به ٦٠ درصد از مجموع برق مصرفی کشور خواهد رسید.

سخنگوی صنعت برق این اقدام را گامی مهم در جهت اصلاح اقتصاد برق و توقف موتور تولید بدهی در این صنعت دانست و تصریح کرد: با این اقدام ارتباط مستقیم میان خریدار و فروشنده برقرار می‌شود و نقش دولت در این بازار به حداقل خواهد رسید و به توسعه رقابت، شفافیت قیمت، توسعه و رونق نیروگاه‌ها به دلیل دریافت نقدی پول از بورس و… کمک خواهد کرد. از سوی دیگر این اقدام به استقلال مالی شرکت‌های توزیع نیز کمک خواهد کرد که امیدواریم در ٦ ماه دوم امسال از طریق اخذ مصوبات لازم، این هدف محقق شود.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مانع زدایی از صنعت برق مطالبات بخش خصوصی باید در طول ٣ سال پرداخت شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته موفق به پرداخت ٣٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق شدیم، اما هنوز هم حدود ١٠٠ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران، سازندگان و… بدهی داریم، اما امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تعریف شده، بتوانیم این مطالبات را پرداخت و موتور تولید بدهی را نیز با تغییرات انجام شده، متوقف کنیم.

کد خبر 6091042 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی