Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@08:03:11 GMT

اپلیکیشن «صاپ» راه پرداخت فطریه را کوتاه کرد

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۹۵۲۳۵

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران،  امکان پرداخت آسان فطریه و کفاره روزه با استفاده از لینک «فطر آنلاین» از طریق نسخه جدید اپلیکیشن «صاپ» بانک صادرات ایران فراهم شد.

 با افزوده شدن لینک «فطر آنلاین» (http://nik.bsi.ir/) به نسخه جدید اپلیکیشن «صاپ» (https://apps.bsi.ir/)، هموطنان و مشتریان بانک صادرات ایران می‌توانند، بر اساس قوت غالب خود، به آسانی زکات فطریه و کفاره روزه خود را از طریق نصب این اپلیکیشن به حساب‌ سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام(ره) و موسسه خیریه کهریزک واریز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 افراد می‌توانند با ورود به لینک «فطر آنلاین» (http://nik.bsi.ir/) از طریق اپلیکیشن «صاپ» (https://apps.bsi.ir/) در ابتدا ضمن مشخص کردن اینکه سید هستند یا خیر، قوت قالب خود را اعم از نان یا برنج، قیمت‌های متفاوت فطریه یا کفاره روزه در اقصی نقاط کشور و... تعیین کنند.

 در این سامانه هزینه فطریه بین ١٠ تا ۵۰۰ هزار ریال به ازای هر نفر قابل تنظیم است و علاوه بر آن می‌توان از فتاوای مراجع عظام کشور در این زمینه بهره‌مند شد.

 انتخاب تعداد نفرات برای پرداخت میزان نهایی فطریه و انتخاب تعداد روزها و ماه‌های کفاره روزه از مهمترین گزینه‌های سامانه «فطر آنلاین» (http://nik.bsi.ir/) است که امکان بهتری برای تعیین دقیق میزان این وجوه به دست می‌دهد و در نهایت با انتخاب یکی از سه نهاد حمایتی کمیته امداد امام‌خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و مؤسسه خیریه کهریزک، می‌توان در کمترین زمان ممکن از پرداخت آنلاین و مستقیم به حساب این موسسات از درگاه اینترنتی بانک صادرات ایران مطمئن شد.

 مشتریان و دارندگان کارت‌های بانکی با نصب و انجام اولین پرداخت با اپلیکیشن «صاپ» (https://apps.bsi.ir/) می‌توانند تا پایان خرداد ماه سال ٩٨ از ۴۰ سکه بهار آزادی برای یک نفر و ۶۷ جایزه چهار میلیون تومانی برای ۶۷ نفر در ماه بهره‌مند شوند.

 دسترسی به این اپلیکیشن و نصب آن با استفاده از مارکت «کافه بازار» (http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.stsepehr.hamrahcard&ref=share) نیز امکان استفاده از خدمات متنوع آن و شرکت در قرعه‌کشی آن را تسهیل کرده به نحوی که علاقه‌مندان می‌توانند علاوه بر مراجعه به سایت اصلی بانک صادرات ایران به نشانی: https://apps.bsi.ir ، جهت نصب این اپلیکیشن از طریق «کافه بازار» (http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.stsepehr.hamrahcard&ref=share) نیز اقدام کنند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۵۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور