Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد- مدیرعامل بانک صادرات ایران از عملیاتی شدن «کیف پول» (کدخوان) الکترونیک بانک صادرات ایران در اپلیکیشن «صاپ» در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد، حجت‌الله صیدی در مراسم تودیع و معارفه مدیران شعب پیشین و جدید جنوب و شمال تهران بانک صادرات ایران،  بر لزوم استفاده هرچه بیشتر از خدمات غیرحضوری بانکداری الکترونیک در شرایط ویژه کنونی تاکید و اظهار کرد: کاهش نیاز مشتریان برای مراجعه حضوری به شعب با وجود گسترش ویروس کرونا در جامعه، از مهمترین اهداف کنونی بانک صادرات ایران است که این هدف با توسعه روزافزون خدمات بانکداری الکترونیک پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا علاوه بر تجهیز نسخه‌ جدید «همراه بانک» به گزینه‌های بیشتر، خدمت «کیف پول» الکترونیک بانک صادرات ایران در اپلیکیشن پرداخت «صاپ» با امکانات ویژه به زودی در اختیار مشتریان بانک و هموطنان قرار خواهد گرفت.
صیدی با تشکر از زحمات کارکنان بانک صادرات ایران در ارائه خدمت به مشتریان و هموطنان  با وجود دشواری‌های کاری ناشی از گسترش ویروس کرونا، با تاکید بر پایداری منابع، افزایش منابع ارزان قیمت و کاهش بهای تمام شده پول را از جمله عوامل مهم توانمندی بانک برای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی کشور در سال «جهش تولید» عنوان کرد.
وی سودآوری و تحقق اهداف بانک به منظور تقویت آمادگی کمک به اقتصاد کشور در سال جاری را از دیگر برنامه‌های بانک اعلام کرد.
 مدیرعامل بانک صادرات ایران درخصوص آموزش نیروی انسانی گفت: تربیت نیروی انسانی کارآمد و با انگیزه برای خدمت به بخش‌های مختلف اقتصادی کشور، در بانک صادرات ایران با جدیت دنبال می‌شود و این مهم باید بیش از گذشته مورد توجه مدیران قرار گیرد.
وی با تکریم خدمات همت‌اله حسین‌زاده سوادی  و علی ملکان، مدیران شعب سابق جنوب و شمال تهران بانک صادرات ایران، حکم مدیریت جدید این مناطق را به حسین سلامتیان قمصری و عبدالرضا شریعتی اعطا کرد.
حسین سلامتیان قمصری، پیش از این، ریاست اداره کل پیگیری و وصول مطالبات کلان بانک صادرات ایران را برعهده داشت و عبدالرضا شریعتی نیز تا قبل از تصدی این سمت، مدیر شعب شرق تهران بانک صادرات ایران بود.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک صادرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه نویسی الکترونیکی را تشریح کرد.

  مهدی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ارایه خدمات در زمان قطعی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند. همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیمه شده می‌تواند از طریق سامانه شهروندی اقدام به پرینت نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن پرینت نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می باشد؛ بنابراین در صورتی که وجود نسخه الکترونیک و عدم دریافت خدمت از مراکز دیگر، برای کارشناسان اداره کل محرز شود، می بایست همکاری لازم را برای اطمینان بخشی به مراکز و پذیرش نسخه انجام دهد.

وی با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت کلیه اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می نماید. لذا در این موارد ضروری است قیمت گذاری نسخه کاغذی انجام و نسخ کاغذی در انتهای دوره به اداره کل ارسال شود.

رضایی با اشاره به اینکه ضروری است ادارات کل استانی با استقرار موقت کارشناسان و یا افزایش تعداد کارشناسان در داروخانه‌های منتخب و ویژه (در کلیه ساعت فعالیت داروخانه – اداری و غیر اداری)، از ارائه خدمت به بیمه شدگان اطمینان حاصل نمایند، اظهار داشت: در ارسال لیست نسخ داروئی و ثبت متمم در سامانه لزومی به تفکیک سهم یارانه ارزی از سهم سازمان نمی باشد و مبالغ بصورت یکجا قابل ثبت است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است.

وی ادامه داد: ادارات کل استانی ترتیبی اتخاذ نمایند تا ارائه داروهای اسپینرازا، ریسدیپلام و امیسیزوماب به بیمه شدگان هدف برابر فهرست ارسال شده و سهمیه داروئی، در زمان دریافت دارو، دچار اختلال نشود. بگونه‌ای که در صورت قطع سامانه، پس از برقراری ارتباط نسبت به ثبت اطلاعات نسخ مذکور در سامانه توسط پزشکان و مراکز ذیربط اقدامات لازم صورت پذیرد.

رضایی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی داروهایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: محدودیت پذیرش نسخ کاغذی به میزان ۲۰ درصد نسخ در زمان اختلال سامانه لحاظ نخواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت